Prikazujemo 1–32 od 75 rezultata

IGRAČKE

Neka život djeteta bude lijep, razigran, bezbrižan i pun mašte..više


Sjećate li se svojih omiljenih igračaka kad ste odrastali? Nije bilo važno je li to bila lutka, medvjedić ili plastični vojnik. Bila je to tvoja omiljena igračka i svidjela ti se više od svega na ovom svijetu. Ali vjerojatno ne znate kako je to utjecalo na vaše obrazovanje i kako su tijekom godina igračke poboljšale sposobnosti i vještine koje su djeci potrebne da ih pripreme za život.

Svi se stručnjaci slažu: djeca uče igrajući se. Igračke im omogućuju da otkriju svijet u kojem žive. I zato se kroz igračke igraju s okolinom. Osim toga, igračke pružaju obilje užitka i sreće, a oboje pomažu u izgradnji samopouzdanja.

Zato darujte djecu u svom životu! Ili za rođendan, ili samo tako. Djeca će se obradovati svakom daru. Provjerite ponudu igračaka i odaberite što se vašem djetetu sviđa ili ga iznenadite nečim novim. Želite li diverzificirati svoj izbor, posjetite Dječje igralište. To će ih potaknuti da se puno kreću i zaljube u ovaj sport. Dječja vozila popularna su među djecom za igru ​​u dvorištu ili vrtu. Oni mogu biti samo za zabavu, a neki, poput Vozača, također pomažu u razvoju ravnoteže.

Jesu li vaša djeca već malo starija? Želite li se pridružiti zabavi? Rekreacija na otvorenom pravi je izbor za to, a sa sportskom opremom moći ćete igrati košarku ili nogomet bilo gdje. Jeste li uhvatili da ostajete bez daha dok ste se igrali s djecom? Vodite računa o svojoj kondiciji uz kardio uređaje. Vježbanje i fitnes također će vam pomoći u oblikovanju svoje figure.