Prikazujemo 1–32 od 46 rezultata

SETOVI ZA IGRANJE

Dajte svom djetetu nešto više

razdragano i uzbuđeno. Djeca najbolje uče kroz igru. Stoga je dobro da su setovi za igru ​​i druge igračke dostupni drugačije, jer imaju različit utjecaj jedni na druge.

Neki utječu na razvoj motorike, mašte i samostalnosti, poput dječjeg stola ili igračaka, koji se mogu naći među dodacima za lutke i akcijske figure. Plišane životinje su po svoj prilici one kojih se svi dobro sjećamo. Vrlo je lako sprijateljiti se s njima i izgubiti se u igri. Za dijete predstavljaju udobnost, sigurnost, pripadnost, a potiču i želju za brigom ili odgovornošću. Pronađite plišanu životinju koja će oduševiti vaše dijete. Prikladni su za djecu svih uzrasta. No, ogromni plišani medvjedi i XXL plišane životinje odlična su ideja za poklon za svu onu djecu koja su već odrasla.

Je li vaše dijete još jako malo? Provjerite kategoriju Bebe i mališani i opremite se sa svime što vam treba. Još niste pronašli prava kolica? Pogledajte ponudu kolica. Kako biste osigurali da vaše dijete marljivo papi i što manje pada na tlo, odaberite pravu stolicu za hranjenje. Doji li vaša beba još uvijek? Olakšajte dojenje i izbjegnite nepotrebne grčeve i nelagodu uz jastuk za dojenje. Za ugodan i miran san odaberite odgovarajući krevetić i po potrebi sigurnosnu ogradu. Želite li osigurati i stubište? Pregledajte kategoriju Sigurnost djece. Za vesele ludorije vani objesite ljuljačku na drvo ili postavite veće Dječje igralište.