Prikazujemo 1–32 od 257 rezultata

PRIBOR ZA MAČKE

Da vaše mačke  budu dobro hranjene i sretne.više

. Zabavlja li se vaša mačka dovoljno tijekom dana? Je li to više unutarnja mačka? Pobrinite se da vaši pahuljasti ljubimci imaju sve što im je potrebno za sretan život. Provjerite Cat Supplies i pružite svom mačiću zabavu i udobnost tijekom dana.

Krevet za mačke od vodenog zumbula s jastukom 37 x 20 x 20 cm
Krevet za mačke od vodenog zumbula s jastukom 37 x 20 x 20 cm

Mačke su životinje poznate po svom karakteru i razigranosti. Iako domaće mačke više ne žive u divljini, još uvijek imaju divlji instinkt. Zato moraju skakati, grebati i loviti. Kako biste zadovoljili potrebu vaše mačke za grebanjem i igrom, Cat Trees savršena su za to. Iako se radi o životinjama podrijetlom od divljih mačaka, to ne znači da im nije potreban ugodan san i ležanje tijekom dana. Kako bi mačja dlaka bila posvuda, dajte joj krevet u kojem će vaša mačka boraviti. Kako biste joj učinili zadovoljstvo da se vrati, učinite njezin krevet udobnim i mjestom gdje se vaša mačka uvijek može vratiti. Provjerite ponudu mačji kreveti i odaberite onaj pravi.

Imate li kućnog ljubimca druge vrste? Provjerite ostatak ponude za životinje i pronađite onu. Također možete pronaći gadgete za veće životinje kojih nema u kućama. Ako se redovito brinete o svojim ljubimcima, preporučamo da pogledate pribor za njegu kućnih ljubimaca.

Volite biti aktivni i želite povesti svog ljubimca sa sobom? Za dulja planinarenja i izlete isplati se razmisliti o kolicima za kućne ljubimce. Za sve sportske entuzijaste i one koji vole redovito odlaziti u prirodu, preporučamo posjet Sportskoj opremi. U Rekreaciji na otvorenom također ćete pronaći sve za kampiranje i planinarenje te šatore koji će vam dobro doći za izlete svih vrsta.