Prikazujemo 1–30 od 232 rezultata

PENJALICA ZA MAČKE

Penjalica za mačke, kako bi kandže Vaših mačaka bile zbrinute, a Vaš namještaj ostao čitav i neoštećen.više

Svaka mačka, kao i čovjek, treba svoju mjeru zabave. Mnogi ljudi, posebno vlasnici mačaka, uživaju u igri s njima. Međutim, ne možemo uvijek to učiniti kako bismo željeli i neke se mačke često previše uzbude i ubrzo pokažu svoje oštre zube i kandže. Nama se to ne sviđa, ali mačkama je potrebno da bi sačuvale svoju prirodu. Stabla mačaka stvorena su upravo za to. Kako bi se naše mace zabavljale i oštrile pandže u kući, a ona će ostati čista i lijepa.
Asortiman uključuje jednostavna, pa sve do većih i složenijih mačjih stabala. Potonji su prikladni za vlasnike velikog broja mačaka ili za vrlo razigranu mačku. U ponudi su i jednostavne mačje grebalice za mačke lijenije naravi ili ako jednostavno nema mjesta za cijelo stablo.

Imate li još nekog kućnog ljubimca o kojem se morate brinuti? Provjerite cjelokupnu ponudu za životinje i pronađite ono što treba vašem ljubimcu ili ljubimcu na otvorenom. Volite li ikada hraniti ptice ili neke druge divlje životinje? Pretražite potrepštine za male životinje za razne kaveze i kućice, uključujući one za vašeg hrčka ili zamorca. Ako ptice jako vole dolaziti k vama, to znači da ih vi ili netko drugi vjerojatno hranite. Priuštite im kupku za ptice kako bi još više poželjeli ostati s vama. Ptice i sve druge životinje su jako lijepe i lijepo ih je za dušu gledati. Postavite vrtnu klupu blizu njih i dopustite pticama da vas pozovu u svoj svijet.

Preloader