Prikazujemo 1–30 od 56 rezultata

KUĆICA ZA ZEČEVE

Kućica za zečeve je zapravo više

dom za vaše ljubimce. U njemu su zaštićeni od svih vanjskih utjecaja, hladnoće ili pretjerane vrućine. Imaju dovoljno prostora za kretanje, hranjenje, spavanje i igru. Kavezi za male životinje i kuniće koji se ovdje nalaze dizajnirani su da ponude zabavu i zečevima i drugim životinjama. Imaju stepenice gdje mogu trčati i zabavljati se. Također se koriste za vježbanje i istezanje. Kunići mogu ući u kavez na dvoja vrata i nikada im neće biti dosadno. Iako su kavezi vodootporni, preporučljivo ih je ipak smjestiti u sklonište. Ako možda imate kokošinjac, pogledajte ponudu kućica i gnijezda za kokoši. Svaka životinja treba zaštitu i utjehu, stoga je ključno osigurati joj dug i sretan život. Pazite da nikada nisu hladni ili topli i da im nikada ne ponestane hrane i vode.

Imate li u svom domu hrčka, miša, zeca ili nekog drugog glodavca? Razmišljate o kućnom ljubimcu, ali vam je prostor premalen za mačku ili psa? U ovom slučaju može se činiti da ste suočeni s teškom odlukom u vezi s izborom opreme za glodavce. No u stvarnosti to i nije toliko neugodno, jer prije kupnje možete pogledati cijeli asortiman različitih proizvoda i tako lakše donijeti odluku. Pobrinuli smo se da na jednom mjestu pronađete sve što vam je potrebno kako bi se vaš glodavac dobro osjećao u novom domu.

Svaki vlasnik životinje

bio to zamorac, hrčak, zec ili miš, svatko želi da se njegov ljubimac osjeća dobro i ima kvalitetan život. Što uvelike ovisi o pravilno odabranoj opremi. To uključuje sve od hrane, igračaka, kaveza i opreme za kaveze. Kućice za glodavce, poslastice i vitamini, povodci i povodci, transportna sredstva, pa sve do sredstava za održavanje i čišćenje. Kao i za sve životinje, i za glodavce je bitno da vlasnik bira kvalitetnu hranu koja životinji osigurava sve vitamine i druge tvari potrebne organizmu te joj omogućuje rast i zdravlje.

Pažnja je potrebna i pri odabiru kaveza za životinju, koji zapravo predstavlja njen životni prostor. Možete birati između kaveza koji već sadrže opremu za zapošljavanje životinja, poput raznih tuljaka, kućica i ostalih rekvizita. U slučaju da odabrani kavez ne sadrži željene dodatke, među kaveznom opremom nalaze se brojni dodatni proizvodi koji će obogatiti život glodavaca (razne kućice, bicikli i igračke). Kako bi njega životinje bila potpuna, ne smijemo zaboraviti na odabir odgovarajućih proizvoda za održavanje i čišćenje. Među kojima ćete pronaći razne setove za njegu i sredstva za uklanjanje mirisa, kako bi se Vi i Vaš ljubimac osjećali što ugodnije.

Kavezi i kućice za glodavce

Kada su u pitanju kavezi i kućice za glodavce, iznimno je važno odabrati između takvih, prilagođenih i primjerenih dobi, veličini i vrsti vašeg glodavca. Naime: samo mu tako, njemu prilagođenim prostorom, možete pružiti kraljevski san i kvalitetan odmor kada se umori od druženja, igre ili trčanja. Također, glodavci svakodnevno vježbaju, igraju se i skrivaju u svojim kavezima i kućicama za glodavce.

Zato se prije kupnje pobrini da kavez ili kućica za glodavce koju vidiš ima odgovarajući prostor. Da biste učinili sve gore navedeno. Također birajte između kaveza i kućica za glodavce na temelju materijala i oblika, a šareni donji dijelovi kaveza ili kućice za glodavce obično daju još bolji izgled. Oni se mogu odvojiti eventualnim gornjim metalnim dijelom, što dodatno olakšava čišćenje i održavanje.
Uz sve već istaknute kriterije kupnje razmislite i o kavezima i kućicama. Za glodavce, koje osiguravaju izdržljivo i kompaktno kućište, također pogodno za glodavce s raznim zdravstvenim problemima.

Preloader