Prikazujemo 1–30 od 383 rezultata

KREVET ZA PSE

Ne možemo zamisliti život bez pasa, ponudite im više

kvalitetan krevet i sve ostalo što im treba. Tako će se uz vas osjećati sigurno i zbrinuto te će rado biti vaši prijatelji i vjerni pratitelji. Psi su rijetko “loše raspoloženi”. Uvijek nas žele dobro raspoloženi igrom i šetnjom. Oni doprinose našoj sreći, mi se brinemo o njima. Odabir pravog kreveta za pse dobar je početak.

Topli krevet za pse s podstavljenim jastukom L
Topli krevet za pse s podstavljenim jastukom L

Možete birati između raznih kreveta za pse. Obični jastuci koje stavljamo na pod, jastučnice i podignuti kreveti. Veličine su također različite, naravno, tako da svi psi dobro stoje na njima.

Provodi li vaš pas većinu vremena vani? Ima li vaš pas dobru uzgajivačnicu ili je već malo istrošen i potreban? Naravno, kuća ili sjenica nisu dovoljni. Moramo biti sigurni da je prostor ograđen. Imate dvije velike mogućnosti, jedna je kavezi za pse a druga je ograditi cijeli prostor ogradom, recimo vrt ili dvorište. To će psu dati više prostora za kretanje.

Povedete li ikada svog prijatelja životinje sa sobom na putovanje? Trebate pomoć pri ulasku u auto? Rampa za pse koju pronađete među priborom za pse olakšava vašem psu ulazak i izlazak iz automobila, pogotovo ako imate visok auto ili je vaš pas malo stariji. Kako bi vaš pas bio siguran u autu, odaberite odgovarajuću transportnu kutiju ili torbu za njega. Međutim, ako volite rekreaciju na otvorenom i ikad idete na izlet biciklom, pozovite sa sobom prijatelja psa i smjestite ga u prikolicu za bicikl ili druga kolica.