Prikazuje se svih 15 rezultata

PRIBOR ZA RIBE

Vaši vodeni prijatelji bit će zahvalni na svakoj pozornosti, dajte im više

zdrav život kako biste dulje mogli uživati ​​u njihovom društvu. Ribe mogu živjeti vani u ribnjaku, gdje lijepo nadopunjuju okoliš i dodaju element vode u vaš vrt, vikende, terasu. Gdje postoji strast za ribom, a ribnjak nije moguć ili možete lakše regulirati temperaturu za one vrste kojima je to potrebno, na scenu dolaze akvariji. Prikupite riblje zalihe koje su vam potrebne i dajte lijep život odabranoj ribi.

Akvarij u stanu ili kući, sa svojim živim bojama i živim stanovnicima, izgleda vrlo lijepo. Međutim, to nije slučaj ako je akvarij prljav. Kako bi voda bila što čistija, opremite je filterima i pumpama za ribnjake. Bit će još ljepše ako na njega postavite Rasvjetu za akvarij.

Ako ćete naseliti ribu ili ako već živi u ribnjaku, odgovarajuće zalihe možete pronaći u odjeljku Bunari i ribnjaci. Tamo ćete pronaći razne dodatke kao što su filter pumpe, filter za ribnjak i vakuumske pumpe s 4-smjernim mjeračem. Uz to, tu su i prekrasni ukrasni elementi poput šljunka i većeg kamenja, te lijepa rasvjeta u obliku tikvica koje plutaju na vodi.

Imate li šumicu gdje idete? Osim ribnjaka, možete postaviti i kućice za ptice i kućice za male životinje, poput leptira. Tako će život zujati u ovom kutku i moći ćete uživati ​​u njemu. Da vam bude još ljepše, pogledajte ponudu Vrtnog namještaja.

Volite li pecati? Onda je ribarstvo pravo mesto za vas. Pogledajte našu ponudu.