Prikazuje se svih 11 rezultata

STOL ZA NJEGU

Stol za njegu, izdržljivi zaštićeni metalni okvir s više

nehrđajućim pričvrsnim prstenom. Stol za njegu savršen je za korištenje kod kuće i u pokretu, na izložbama pasa itd. Može se pohvaliti neklizajućom bazom i zaštićenim metalnim okvirom.
Životinje donose ljubav i radost u naše živote, bez obzira o kojoj se životinji radi. Od njih možemo mnogo naučiti i primiti, ali oni od nas također zahtijevaju brigu i brigu. Budući da je važno dobro se brinuti o njima, za vas smo pripremili veliki izbor proizvoda.

Od njih možemo mnogo naučiti i primiti, ali oni od nas također zahtijevaju brigu i brigu. Budući da je važno dobro se brinuti o njima, za vas smo pripremili veliki izbor proizvoda.

Za vaše krznene (pse) dostupne su kućice i kućice za pse, a za one nešto manje pse koji žive s vama unutra, kreveti za pse.

Imate li psa, mačku ili hrčka? Planirate li staviti akvarij ili čak terarij u dnevnu sobu? Oduvijek ste željeli jezerce u vrtu ispred svoje kuće? Pogledaj ponudu proizvoda za djecu i među njima pronađi sve što ti treba te tako prikupi dovoljno informacija prije kupnje.

Hidraulika u tablici nudi prednosti i za transport i za samoliječenje: bez obzira na veličinu životinje, svaki pas ili mačka su na optimalnoj visini.

Preloader