Prikazuje se svih 2 rezultata

ŽENSKA OBUĆA

Ženska obuća odraz je vaše osobnosti, samopouzdanja i karaktera.Svaka se žena voli osjećati dotjerano i zavodljivo. više

Najvažniji modni dodatak svakako su cipele. Svako godišnje doba, prilika ili outfit zahtijeva svoju obuću. Također se mora osigurati odgovarajući ženski tekstil. Ženska obuća. Veliki izbor ženske obuće za različite prilike, stilove i vremenske prilike. Razne boje i uzorci.

Izbor ženske obuće svakako je jedna od raznolikijih kategorija. Dame mogu birati između brojnih modela sportske obuće, obuće za slobodno vrijeme i elegantnije obuće. U kategoriji obuće za slobodno vrijeme nalazimo udobne papuče za udobno nošenje kod kuće, balerinke koje su odlične za prijelaz između godišnjih doba i koje žene apsolutno vole, cipele i gležnjače za malo svježije i kišne dane, tenisice za slobodno vrijeme koje su prikladne za svakodnevnu šetnju, kao i udobne sandale, natikače, japanke i japanke koje su primjerene za toplije dane.

Za obuću je svakako poželjno da je izrađena od ugodnih materijala koji omogućavaju disanje kože i odvode višak vlage, a u slučaju da biramo zimsku obuću, poželjno je da obuća bude od toplih, ugodnih materijala koji ne dopuštaju vlagu i hladnoću. U prvoj ponudi pronaći ćete brojne zimske čizme, kišne čizme i drugu obuću koja će zagrijati vaša stopala u hladnim zimskim danima.

U kategoriji ženske sportske obuće možete birati između dvoranske obuće koju mnoge žene koriste za grupne vježbe, fitness i druge dvoranske sportove. Tu su i biciklističke cipele koje sprječavaju ozljede stopala zbog prevelikog otpora te košarkaške tenisice za entuzijastične košarkaše. Kako bi izbor bio savršen, možete birati između ženskih tenisica za nogomet i tenisica za druge manje uobičajene sportove. U posebnoj kategoriji možete pronaći i ženske tenisice za trčanje entuzijaste te tenisice za planinarenje za sve one koji se u slobodno vrijeme skloniti u planine.

Za vrijeme karnevala i karnevalske nošnje.

Preloader