Prikazujemo 1–30 od 31 rezultata

PRIBOR ZA BUŠILICE I ODVIJAČE

Pribor za bušilice i odvijače, bez takvog alata vaša će više

radionica brzo postati manjkava, neki od njih vam priskaču u pomoć i u vrtu. Rezanje, spajanje, brušenje i bušenje najčešći su oblici obrade materijala. Bušilice i tokarski strojevi omogućuju vam ovo drugo. Postoji mnogo različitih bušilica, koje se razlikuju po materijalu na kojem će se koristiti.
Ponuda uključuje svestranu, ručnu akumulatorsku bušilicu koja priskače u pomoć u radionici kao i u kući za brže popravke. Malo veći i jači je samostojeći stroj za bušenje, koji je pogodan za bušenje raznih materijala; od drveta do čelika. Također ima mjerač koji vam omogućuje preciznije bušenje. Ali bušenje nije ograničeno na radionicu i drvene okvire. Da biste uredili Zelenicu i okolicu ili postavili novu gredicu u svom vrtu, često je potrebno izbušiti duboke rupe. Dok god je zemlja rahla, to i nije toliki problem, no u većini krajeva zemlja je potisnuta i pomiješana s kamenjem te isprepletena korijenjem. Tada se opremite čeličnim bušilicama za zemlju i brzo riješite ovaj problem.

Nedostaje li vaša radionica općenito, postojeći alati su već istrošeni? Želite li eventualno povećati obim posla ili malo začiniti posao? Provjerite ponudu kvalitetnih alata. Kao što smo već spomenuli, osim bušenja, važno je i brušenje, rezanje i spajanje. Provjerite ponudu brusilica, rezača i lemilica i dopunite svoju kolekciju.

Set alata vrlo je praktičan za sve početnike i one koji žele biti dobro opremljeni. Želite li svom biciklu dati novu boju? Za sve radove bojanja, pogledajte Alati za slikanje.

Raspon alata je raznolik, pronađite svoj!