Prikazuje se svih 23 rezultata

TRANSPORTNA I RUČNA KOLICA

Omogućite transport gadgeta, alata, kutija, namještaja i svega više


jednostavno je nezgodno, preteško ili čak nemoguće podnijeti samo rukama. Prijevoz i ručna kolica dobro dolaze u industrijskom okruženju, kao u kućnoj radionici. Za one od vas koji se uglavnom kreću pješice, sklopiva kolica su vrlo korisna da vam pomognu donijeti ili donijeti kući kupljenu hranu.

Pronalazak bicikla kao prijevoznog sredstva u potpunosti je promijenio načine prijevoza čovjeka, kao robe i hrane. Znanost je prešla na automobile, vlakove i ozbiljniju mehaniku i robotiku. Međutim, jednostavan mehanizam za bicikl s policom za pohranu i ručkama također ima ogromnu vrijednost. Za pomicanje težih predmeta, poput namještaja ili kao pokretnog ormarića za alat, oboje bi predstavljalo glavobolju bez transportnih kolica. Kako biste bili sigurni da kolica s alatom nisu manjkava, dobro se opremite svime što vam je potrebno. Pogledajte setove alata za novi početak. Nemojte zaboraviti jednostavne, ali ponekad najvažnije poput kliješta. Što je s rezanjem? Smetaju li vam već diskovi? Provjerite ponudu Rezača.

Trebate kolica za industrijsko skladištenje? Provjerite što vam još treba za organizirano i prostrano skladište.

krećeš li se? Tada ćete sigurno dodati neki komad namještaja u svoj novi dom. Možda bolje nego što ste do sada koristili ili nešto što nikada prije niste imali. Nemojte se samo brinuti o grubim, hitno potrebnim stvarima, dopustite si poboljšati svoj život takvim potezom. Možda želite prestižniju kupaonicu. Mlaznice za hidromasažne kade i tuševe. Kad smo već kod masaže… kako biste se osjećali da znate da ćete na kraju dana čekati u dnevnoj električnoj masažnoj fotelji?

Preloader