Prikazuje se svih 4 rezultata

TRAKE ZA PRIČVRŠĆIVANJE

Trake za pričvršćivanje, dok vožnja nije obavezna samo više

za ljude. Ako robu za prijevoz ne zaštitite dobro riskirate da se prevrne ili pomakne preko površine za utovar u sljedećem zavoju. U najgorem slučaju može doći do nezgode s teškim posljedicama. Dobro je što kod nas možete nabaviti trake za vezivanje i mreže koje mogu izdržati i velike sile.
Trakama za vezivanje ili zatezanje dobro ćete učvrstiti teret kako bi ostao na mjestu gdje treba. Na raspolaganju vam je nekoliko metoda. Sidrenje na bazu vrlo je popularno. Pritom remen nategnete preko tereta i pričvrstite ga za podlogu za utovar s obje strane. Upotrijebite čegrtaljku na remenu kako biste stvorili dovoljnu napetost tako da zatezni remen pritisne tkaninu i spriječi njeno klizanje. Još bolji rezultat postižete ako koristite i neklizajuću prostirku.

Ako na transportnoj robi postoje odgovarajuće točke za pričvršćivanje, možete se odlučiti i za dijagonalno ili dijagonalno vezivanje. U oba slučaja pričvrstite remen izravno na teret i površinu za utovar. Broj potrebnih traka za vezivanje ovisi o nekoliko čimbenika: težini i dimenzijama tereta te karakteristikama teretnog prostora. Nosivost zateznih traka također je od središnje važnosti. Ako niste sasvim sigurni, bolje je uzeti jednu traku previše nego premalo.

Umjesto trake možete koristiti i mrežu. Naše mreže za vezivanje s ugrađenim uređajima za brzo zatezanje bit će vrlo lako pričvrstiti. Mreže su praktično rješenje. Kada prevozite više artikala na jednoj paleti i želite spriječiti ispadanje sitnih dijelova tijekom vožnje. Kvalitetne trake za vezivanje prikladne su za dugotrajnu uporabu ako ih zaštitite od oštećenja. Na primjer sa zaštitom rubova. Međutim, budući da unatoč svim mjerama opreza može doći do nezgoda, zatezne trake prema zakonu mora svake godine provjeriti odgovarajući stručnjak. Ako se pojave pukotine, deformacije ili druga oštećenja, staru traku potrebno je zamijeniti novom.

Preloader