Prikazujemo 1–30 od 65 rezultata

UŽAD I SAJLE

Gusarski kapetan nije mogao zamisliti život bez užeta više

Kada su se valovi razbili o bok broda i jak vjetar je sav njegov dah otpuhnuo u jedra, mornari su se borili sa svim njihova moć da održe brod na površini. Najjači i najvažniji bili su užad. Prizor iz bajke… Danas nije puno drugačije. Mornarički čvorovi su još uvijek vezani, a užad i sajle su od velike važnosti. Ne samo na brodovima, već u nekoliko industrija. Koristimo ih u kućanstvu, u vrtu, djeci za igru, izviđačima za šatore, kao i u industriji i poduzetništvu. Koriste se kao građevinska oprema, u vrtu ili gdje god je potrebno nešto vezati.

Zelena bodljikava žica
Zelena bodljikava žica

Imamo mnogo vrsta užadi, izrađenih od prirodnih materijala kao što je juta, a također i od plastike. Svi vi koji ste često sami svoj majstor i volite iskušati svoje sposobnosti i vještine, svakako ćete odabrati jedan od naših konopa i sajli. Za sve majstore i one koji bi to htjeli postati pogledajte našu ponudu Alata. Kako bi alat bio organiziran i uredan, svakako pohranite i organizirajte svoj alat. No, da biste kvalitetno obavili posao, važno je dobro vidjeti što radite. Imate li dobro osvjetljenje?

Konopci dolaze do paunova na mnogim mjestima, pogotovo ako se nešto pokvari, recimo kada trebamo ponovno pričvrstiti viseću mrežu za vrt. Je li vaš vrt dobro opremljen? Trebate li još neki vrtni namještaj koji će bolje odgovarati vašim potrebama? Dođu li vam ikada u goste unuci, prijatelji s djecom ili i sami imate male ili velike šaljivdžije? Pogledajte ponudu za djecu i pronađite igračke za iznutra i igračke za van. Nogomet je često popularan za nešto stariju djecu.

Preloader