Prikazujemo 1–30 od 90 rezultata

POHRANJIVANJE I ORGANIZIRANJE ALATA

Imajte organiziranu radionicu i miran um.više

Teško se osjećati dobro kada je oko nas zbrka i kaos. Mi ljudi smo vrlo funkcionalna bića, ali uskoro možemo biti vrlo neproduktivni ako se ne osjećamo stabilno. Stoga je potrebno voditi brigu o skladištenju i organiziranju alata, koliko god mala ili stara naša radionica bila.

Set zidnih kutija za alat
Set zidnih kutija za alat

Treba li vaša radionica renovirati? Radionica je mjesto gdje se mnoge stvari lome, pucaju, padaju na tlo, melju i tako praše. Stoga mora biti opremljen tako da je izrađen od izdržljivih građevinskih materijala, te da čistoća u njemu može biti trajna. Pada li nešto brzo na tlo čak i kod kuće? Sa tepisima možete zaštititi svaku prostoriju, za kupaonicu ili kuhinju, a vjerojatno će vam više odgovarati kupaonski tepih.

Je li vodovodstvo također dio vašeg posla i popravka doma? Tada znate kako se cijevi i odvodi mogu začepiti i koliko ih je neugodno popravljati. Olakšajte svoj čistač cijevi i odvoda. Kako biste imali površinu na kojoj možete pregledati, popraviti i po potrebi premazati sve što vam treba, počastite se radnim stolom. Nisu li vam interijeri dovoljni i volite li se kretati van? Cerade su vrlo korisne za pokrivanje, ali mogu biti i podloga za stvaranje. Lakše se čiste nego, recimo, travnjak ili beton. Također su vrlo izdržljivi. Na kraju možete sve očistiti, a vrt zalijevati kolutom za crijevo za vodu. Kako biste bili sigurni da svaka vrsta alata ima svoju kutiju ili ladicu, pogledajte Organizatori i kutije s alatima. Za sređivanje vrta i okolice kuće na travnjak postavite vrtnu šupu.