Prikazuje se svih 6 rezultata

CIJEVI I KANALI

Neka sve teče, teče, teče i kruži kako treba.više


Kako bismo bili sigurni da kupujemo točno ono što nam treba, dobro je znati za koje su cijevi najbolje i čemu kanali.

Cijevi od nehrđajućeg čelika 2 kom okrugle V2A 2m Ø 40 x 1
Cijevi od nehrđajućeg čelika 2 kom okrugle V2A 2m Ø 40 x 1

Cijevi mogu biti okruglog, kvadratnog i pravokutnog oblika i mogu se koristiti za prijenos tekućina kao što su voda, kanalizacija, plin itd. Mogu biti koso cijevi (limovi, namotane na matricu i šav, zavarene) ili bešavne (ekstrudirane s matricom). Mogu se koristiti za transport bilo kojeg entiteta, kao što je voda, itd., ili kao strukturni element u strukturama šasije, civilnim građevinama itd.

Ali kanali su posebno dizajnirani za posebne namjene, kao što su brzina protoka, temperatura medija koji teče kroz njega. Ovisno o vrsti materijala koji se koristi za njegovu izradu, postoji mnogo vrsta kanala, kao što su aluminijski lim, stakloplastike, izolirani kanali i tako dalje. Mogu imati promjenjive presjeke što se ne može dogoditi u slučaju cijevi. Na primjer, razmotrite HVAC sustave u velikim poslovnim zgradama i zgradama koje koriste kanale za prijenos hladnog zraka u svaki kut zgrade. Ovi kanali imaju određeni protok zraka i temperaturu. Cijevi se također mogu koristiti u hotelima, kuhinjama itd. Da usisava dim koji dolazi od kuhanja. Ali ako ne kuhamo toliko, obična napa će biti dovoljna.

Nije li to ono što tražite? Trebate li odvode? Provjerite ponudu Vodovodstvo. Kako bi cijevi i kanali bili čisti i tako funkcionalni, za to se brine Čistač odvoda i cijevi. Ali cijela kuća mora biti čista, a ne samo odvodi. Usisavač će pokupiti sve što ne bi trebalo biti, a kanta za smeće počistit će ono što nam više ne služi.

Podkategorije

Preloader