RUBOVI KROVA

Rubovi krova, oluci i bordure te ostali krovni proizvodiviše

pobrinut će se za gotovu cjelinu vašeg krova. Krovište nisu samo crijepovi, koji moraju biti pravilno i pravilno postavljeni i pričvršćeni, već uključuje i niz različitih dodataka, poput oluka i bordura, koji osiguravaju da krovište učinkovito obavlja svoju zadaću. S jedne strane krovni pokrov štiti nas, s druge strane štiti i zgradu koju pokriva od vremenskih utjecaja.
Stoga je odabir pravog krovnog materijala vrlo važan. Ali kakav krov odabrati? Izbor krovišta danas je toliko raznolik da je teško odabrati ono pravo. Svaki ima svoje prednosti i može značajno doprinijeti cjelokupnom izgledu vašeg doma. Krovni rubnik također mora biti postavljen na mjestu gdje dimnjak probija krov. Izvedba ovog detalja je izuzetno zahtjevna, jer rub ne smije puštati vodu. Rubovi dimnjaka izrađuju se na različite načine, ovisno o nagibu krova, pokrovu i položaju dimnjaka. Također je potrebno napraviti obrub uz krovni prozor, to se radi na sličan način.
Krov također mora biti završen na spoju dviju zgrada. U ovom slučaju, osim što je bordura izrađena vodonepropusno, također je važno da ima mogućnost rastezanja. Obloge također treba postaviti na mjesto gdje dimnjak probija krov. Izvedba ovog detalja je izuzetno zahtjevna jer rub mora dobro brtviti. Krovne opšive odlikuju se visokokvalitetnim materijalima i najnovijim tehnološkim rješenjima. Rubovi za krovne ploče odlikuju se svestranošću, pouzdanošću i dugim vijekom trajanja. Krovni rubovi za savršen izgled vašeg krova. Možete kupiti.
Preloader

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.