Prikazuje se svih 20 rezultata

PODNE PROSTIRKE

Podne prostirke, svako stopalo zaslužuje dobru podlogu. Bez obzira na vaše želje, ovdje ćeteviše

pronaći podne obloge koje trebate za stvaranje savršene udobnosti vašeg doma, kupaonice ili ureda. Različiti prostori zahtijevaju da u njima provodimo različito vrijeme. U nekima se rijetko zadržavamo, u drugima smo tu dugo, nekoliko puta dnevno. Zdjele i čaše puno premještamo po kuhinji pa je važno da podne obloge u takvoj prostoriji budu izdržljivije.
Prednosti i nedostaci laminatnih podova uključuju prednosti kao što su niža cijena, jednostavnost postavljanja, trajnost, raznolikost boja i stilova poput prirodnog drva. S druge strane, ovaj materijal može biti sklon oštećenju od vlage i teško ga je popraviti. Vlasnici kuća radije ga instaliraju u područjima s velikim prometom osim kuhinje ili kupaonice. Prikladniji su, na primjer, za vaš hodnik i dnevni boravak, kabinet itd.

Keramičke ili porculanske pločice su izdržljive, neporozne i prekrasan izbor za podove. Budući da su popločani podovi vodootporni, izvrsni su za kuhinje, kupaonice i ulaze.
Međutim, s intenzivnom uporabom, može se otkrhnuti i izgrebati. Prednost je što, za razliku od tvrdog drveta ili tepiha, po potrebi možete zamijeniti pojedine dijelove umjesto cijele površine.

Gradite/renovirate više od poda? Želite li 3D izgled za svoje zidove ili zid? Provjerite Zid i zidne ploče i Zidne ploče. Ne dopustite da zidovi budu dosadni! Uređujete li i svoju kupaonicu? Provjerite vodoinstalaterske, kupaonske potrepštine i kupaonski namještaj

Među podnicama možete pronaći i zaštitne obloge za površine poput dječjih igrališta. Olakšajte čvor briga i osigurajte svojoj djeci bezbrižnu igru.