Prikazujemo 1–30 od 48 rezultata

STUPOVI I PRIBOR ZA OGRADU

Postavite nisku ogradu oko cvijeća ili više

opremite se priborom za postavljanje više ograde. Ponekad samo letvice, mreža ili samo ploče nisu dovoljne. Osim raznih držača, dodataka i oslonaca, ograde i vodilice učinit će vašu ogradu stabilnom i izdržljivom. Baš onako kako ti treba.

Rubne cjepanice za travnjak 25 kom 5 x 30 cm
Rubne cjepanice za travnjak 25 kom 5 x 30 cm

Šiljati stupovi raznih veličina, posebice manjih, vrlo su korisni u Vrtu i uređenju Zelenice i okućnice. Mogu se koristiti za ograđivanje ili odvajanje vaših usjeva, zaštitu od određenih životinja i uljepšavanje okolice. Pomoću njih možete odrediti i oblik u kojem će se vaše cvijeće širiti na željenom području. Da biste ogradili cijeli vrt u kultnom stilu, pogledajte Vrtne ograde i Vrtna vrata.

Stupovi i vodilice za tračnice također služe u druge svrhe osim u vrtlarstvo i stvaranje. Potrebe za ogradom su različite. Neki žive uz šumu punu znatiželjnih životinja, pa im je potrebna mrežasta ograda kako bi zaštitili svoj usjev. Drugi žele obilježiti svoje imanje i prepustiti se malo privatnosti, za što je drvena ograda dobar izbor. Drugima će još trebati panelne ograde. Odaberite pravu vrstu ograde za vas i provjerite koji će vam pribor trebati. Kako bi montaža ograde bila uspješna i ugodna, pobrinite se da imate svu potrebnu građevinsku opremu, čak i ako je riječ o malom priboru poput lanaca, žica i užadi. Za sve strastvene majstore koji su sastavili i ugradili većinu namještaja i pribora po kući iu kući, među Alatima će pronaći kvalitetne proizvode, a možda i neku novu inspiraciju.

Je li vaša postojeća ograda nagnuta? Ne trebate nužno novu, možda vaša ograda samo treba dodatnu potporu. Pronađite najprikladniji oslonac za svoju ogradu.

Preloader