Prikazujemo 1–30 od 286 rezultata

VRTNA VRATA

Velika je mogućnost da ako ste vlasnik vrta trebate i više

vrtna vrata. Ona će osigurati da možete ući i izaći iz svog vrta samo u određenom trenutku. Možete odabrati širinu i visinu vrata tako da stane na mjesto gdje ih želite postaviti. Provjerite odgovaraju li odabrana vrata odabranoj ogradi.

Vrtna vrata drvena 100 x 60 cm
Vrtna vrata drvena 100 x 60 cm

Ograda koju imate ili želite imati u vrtu može biti izrađena od različitih materijala. Vrtne ograde dobro se slažu s vrtom. Sigurni smo da ćete pronaći pravi par za vaša odabrana vrtna vrata. No, možete odabrati drvenu ili letvastu ogradu, koja također odgovara vrtu ili dvorištu.

Vodite računa o ulazu s vrtnim vratima, a vrtna ograda vašem vrtu daje lijep oblik i osjećaj prostora. Vrt je prostor koji možete dizajnirati po želji. Male stvari mogu imati veliki utjecaj na izgled i osjećaj koji prostor emitira. Uljepšajte svoj vrt i dajte mu malo svjetla čak i noću. Lampe možete postaviti u svoj vrt, ulaze ili dvorište. Oni mogu poslužiti kao putokazi ili jednostavno osvijetliti prostor koji želite da ostane vidljiv i nakon zalaska sunca.

Tražite drugačija vrata?

Je li Pas vaš prijatelj? Ako ste vlasnik psa koji ne živi u kući, najvjerojatnije živi u psećoj kućici. Učinite vašem psu toplim noću i udobnim – pribor za pse.

Ako vam je potrebna ograda za druge namjene, a vrata morate kupiti zasebno, po svoj prilici su vrtna vrata dobro rješenje. Također ih možete postaviti na ulaz u dvorište ili bilo gdje gdje imate ogradu.