Prikazujemo 1–32 od 124 rezultata

ČELIČNA VRTNA VRATA

Čelična vrtna vrata bit će praktična sigurnosna barijera za vaš vrt, dvorište ili više

terasu. I privatne kuće i poslovne zgrade svoj prostor obično ograničavaju ili zatvaraju ogradom ili živicom. Bilo da se radi o sigurnosti ili jednostavno o zaštiti privatnosti, za svaku ogradu potrebna su i dvorišna vrata kroz koja ćete ući vozilom ili pješice. Dobra ograda i kvalitetna dvorišna vrata mogu spriječiti neželjeni ulazak. Uljepšajte svoj dom ili životni prostor prekrasnim čeličnim vrtnim vratima.
Vrtne ograde u našoj ponudi prilagođene su svakoj od ovih uloga. Najjednostavnije i najčešće rješenje je drvena ograda. U tu svrhu savršeno će poslužiti WPC šipke ili drvene impregnirane letvice, a nudimo ih u različitim dimenzijama.

Za maksimalnu sigurnost dostupne su i žičane ograde sa šiljcima ili panelne ograde. Za prolaze koristimo vrtna vrata koja su dostupna u jednokrilnoj ili dvokrilnoj izvedbi.
Ograde su pogodne i za ograđivanje kućnih ljubimaca, poljskih usjeva i vrtova. Ako se vaš vrt sastoji od nekoliko manjih cvjetnih površina, ogradite ih plastičnom niskom ogradom za cvijeće. Vrlo zanimljiv izbor je vrtna ograda od bambusa. Savršeno će se uklopiti s dvostrukim ili jednostrukim drvenim vratima za ogradu. Ako vam se sviđa izgled malih američkih kuća iz predgrađa u filmovima, odaberite zaobljena vrata. Mnogo je opcija na jednom mjestu, a za postavljanje ograde upotrijebite stupove za ogradu

Preloader