Prikazujemo 1–30 od 31 rezultata

VRTNA DRVENA VRATA

Drvena vrtna vrata su za pokrivanje i odlično su rješenje.više

Za površine na kojima želite blokirati pogled od neželjenih pogleda. Uredite svoje okruženje prema izboru iz naše ponude.
Vrtne ograde u našoj ponudi prilagođene su svakoj od ovih uloga. Najjednostavnije i najčešće rješenje je drvena ograda. U tu svrhu savršeno će poslužiti WPC šipke ili drvene impregnirane letvice, a nudimo ih u različitim dimenzijama.

Za maksimalnu sigurnost dostupne su i žičane ograde sa šiljcima ili panelne ograde. Za prolaze koristimo vrtna vrata koja su dostupna u jednokrilnoj ili dvokrilnoj izvedbi.
Ograde su pogodne i za ograđivanje kućnih ljubimaca, poljskih usjeva i vrtova. Ako se vaš vrt sastoji od nekoliko manjih cvjetnih površina, ogradite ih plastičnom niskom ogradom za cvijeće. Vrlo zanimljiv izbor je vrtna ograda od bambusa. Savršeno će se uklopiti s dvostrukim ili jednostrukim drvenim vratima za ogradu. Ako vam se sviđa izgled malih američkih kuća iz predgrađa u filmovima, odaberite zaobljena vrata. Mnogo je opcija na jednom mjestu, a za postavljanje ograde upotrijebite stupove za ogradu

Preloader