Prikazujemo 1–30 od 227 rezultata

VRTNE OGRADE

Drvene vrtne ograde koriste se za zaštitu više

usjeva od raznih životinja i naravno iz drugih razloga. Bitno je da nam je zaista potrebna u svakom vrtu, pogotovo tamo gdje su kod kuće mala djeca.

Rešetkasta ograda od WPC-a 170 x 170 cm siva
Rešetkasta ograda od WPC-a 170 x 170 cm siva

Imaju estetsku i zaštitnu funkciju, kod nas imate izbor različitih ograda.

Vrtne ograde štite vas od znatiželjnih pogleda na vašem zemljištu. Na našoj web stranici ima ponešto za svačiji ukus. Možete birati između različitih boja i različitih materijala koji će vas uvjeriti. Naši kupci vole birati između drva koje nudimo u raznim oblicima. Drvene ograde su manje uočljive od metalnih te su stoga prikladne i za vrtove i kuće u kojima želimo prirodan izgled.

Drvene vrtne ograde dobra su ideja za razne travnjake, poput vrta ili dvorišta. Stvorite ugodan i opušten osjećaj uz drvenu ogradu. Ograda će spriječiti da lopta pobjegne s ceste, a također će vam pružiti malo privatnosti. Ogradite svoj vanjski prostor tako da ga često posjećuju.

Kako očuvati i zaštititi drvene tende?
Upotrijebite vanjsku boju na bazi ulja ili lateksa koja će zatvoriti vlagu, spriječiti truljenje drva, ograničiti količinu vremenskih uvjeta i produžiti vijek trajanja drva. Odaberite mrlju ili brtvilo s UV inhibitorom koji sprječava da drvo postane sivo. Pustite da se drvo osuši oko tjedan dana prije nanošenja lazure ili brtvila. Za sav namještaj koji ostaje vani također je potrebno paziti da nam dugo služi. Zaštitite ga od sunca i kiše navlakama za vanjski namještaj.

Trebate li uz vrtnu ogradu novi vrtni namještaj?
Za odmor i dnevnu dozu vitamina D priuštite si dobru ležaljku koja će vas čekati u vaših 5 ili 50 minuta odmora.