Prikazuje se svih 14 rezultata

DVOSTRANA VRTNA OGRADA

Dvostrana vrtna ograda, idealan je za podjelu vašeg vrta više

i stvaranje prostora za grmlje, povrće ili cvijeće. Također se može koristiti za isticanje staze ili prilaza ili samo kao ukrasni dodatak. Također se može koristiti kao sjenilo, zaštita od vjetra ili paravan za trijem. Ograda je izrađena od izdržljivog PVC-a otpornog na vremenske uvjete koji se lako čisti. Također je lagan i fleksibilan. Ogradu možete jednostavno izrezati na željenu veličinu, kako po dužini tako i po visini, te je pričvrstiti stezaljkama ili žicom.
Vrtne ograde u našoj ponudi prilagođene su svakoj od ovih uloga. Najjednostavnije i najčešće rješenje je drvena ograda. U tu svrhu savršeno će poslužiti WPC šipke ili drvene impregnirane letvice, a nudimo ih u različitim dimenzijama.

Za maksimalnu sigurnost dostupne su i žičane ograde sa šiljcima ili panelne ograde. Za prolaze koristimo vrtna vrata koja su dostupna u jednokrilnoj ili dvokrilnoj izvedbi.
Ograde su pogodne i za ograđivanje kućnih ljubimaca, poljskih usjeva i vrtova. Ako se vaš vrt sastoji od nekoliko manjih cvjetnih površina, ogradite ih plastičnom niskom ogradom za cvijeće. Vrlo zanimljiv izbor je vrtna ograda od bambusa. Savršeno će se uklopiti s dvostrukim ili jednostrukim drvenim vratima za ogradu. Ako vam se sviđa izgled malih američkih kuća iz predgrađa u filmovima, odaberite zaobljena vrata. Mnogo je opcija na jednom mjestu, a za postavljanje ograde upotrijebite stupove za ogradu.

Preloader