Prikazuje se svih 19 rezultata

KUPAONSKI RADIJATOR

griju sobu, a ujedno su i njihovi jednostavna ugradnja i održavanje. više

Ugradnjom termostatskih ventila i termostata možete regulirati toplinu koju emitira cijevni radijator i tako optimizirati potrošnju energije. Cijevni radijatori namijenjeni su grijanju kupaonice. Dizajn s više cijevi omogućuje vam da preko njih objesite ručnike. Stoga su kupaonski cijevni radijatori učinkoviti i korisni.
Kupaonski radijatori postali su vrlo važan dio kupaonske opreme. Koristimo ih za grijanje prostorija, sušenje ručnika i rublja. Prilikom odabira takvog uređaja posebno je važno obratiti pozornost na raspored izlaznih i ulaznih cijevi. Pritom je potrebno uzeti u obzir savjete majstora, posebno u pogledu uvjeta i montaže. Iako u kupaonici imate podno grijanje, pametno je u njoj imati dodatnu grijalicu. Između ostalog, na njega možete vješati i sušiti rublje i raznu odjeću. Pametno je odabrati grijač koji nije vezan ni za jedan drugi sustav grijanja. Dakle, trebao bi raditi samostalno, jer vam to daje dodatni izvor grijanja.

Iako u kupaonici imate podno grijanje, pametno je u njoj imati dodatnu grijalicu. Između ostalog, na njega možete vješati i sušiti rublje i raznu odjeću. Pametno je odabrati grijač koji nije vezan ni za jedan drugi sustav grijanja. Dakle, trebao bi raditi samostalno, jer vam to daje dodatni izvor grijanja. Kupaonski radijatori stoga su pristupačno rješenje koje vam donosi brojne prednosti. Ne zahtijevaju nikakve posebne instalacije, montaža je vrlo jednostavna, početak grijanja može biti trenutačan.

Na izračun potrebne snage radijatora općenito utječe dosta čimbenika. Među najvažnijima su: položaj zgrade ili klimatski utjecaji okoline, veličina grijane prostorije, toplinska vodljivost vanjskih i unutarnjih zidova i stropova, željena temperatura prostorije.

Preloader