Prikazujemo 1–32 od 1042 rezultata

VODOVODARSTVO

Vodovodarstvo,  je profesija ta koja sve čini glatkim u kući više

Kako bi radio bez problema i kako bi korištenje vašeg vodovodnog sustava bilo jednostavno, preporučujemo da pogledate sve vodovodne proizvode u našoj kategoriji vodovodarstvo.

Vrata za tuš-kabinu napola matirana ESG 91 x 190 cm
Vrata za tuš-kabinu napola matirana ESG 91 x 190 cm

Kuhinja i kupaonica su izvor vode u kući. Za funkcionalnu uporabu potrebni su kvalitetni proizvodi koji će pridonijeti dobro uređenom kućnom sustavu. Za neke možemo odabrati i stil, jer pokrivaju većinu prostora.

Kako bi kupaonica i kuhinja bile funkcionalne potrebno je prije svega osigurati dobar vodovodni sustav. Za to su potrebni kvalitetni i izdržljivi odvodi ili odvodni kanali. Da bi voda tekla u kuću, potrebna nam je cijev. Ovisno o namjeni uporabe i veličini korita, koliki će pritisak vode biti potreban i kako bi trebala teći.
Kuhinjski sudoperi su različiti. Ako marljivo koristite perilicu posuđa i gotovo nikad ne perete suđe u sudoperu, preporučamo jedan sudoper. Ako s vremena na vrijeme perete suđe, tu je i jedan sudoper s ocjedom. Za veće kuhinje preporučamo posjet duplim sudoperima.

Vodovod, međutim, igra najveću ulogu u kupaonici. Kupaonski umivaonici i tuševi u upotrebi su svakodnevno, stoga je važno da budu dobro dizajnirani kako bi vam dugo služili.

Nudimo i ugodnu kupaonicu s “mekom opremom”. Ručnici su neophodan kupaonski dodatak. Međutim, oni također igraju ulogu u vašem raspoloženju – odabirom boje i uzorka nakon što se prilagodite vašem raspoloženju. Želite li mirnu i „čistu“ atmosferu, odaberite Ručnike i zavjese u svijetlim i čistim bojama poput plave, bijele ili bež.