Prikazujemo 1–30 od 397 rezultata

KUPAONSKI UMIVAONICI

Odaberite pravi umivaonik za svoju kupaonicu više

Kupaonica je prostor za čišćenje i osvježenje. Kupaonski umivaonici i tuševi dva su glavna dobavljača vode u kupaonici. Kako bi bio ugodan i jednostavan za korištenje, pobrinite se da imate odgovarajući kupaonski namještaj.

Umivaonik s miješalicom keramički ovalni bijeli
Umivaonik s miješalicom keramički ovalni bijeli

Dostupni su umivaonici raznih oblika i materijala. Trudimo se imati što raznolikiji izbor, pa smo uključili sve od jednostavnih bijelih umivaonika do onih vrlo posebnih, poput umivaonika od riječnog kamena. To će kupaonici uvijek dati prirodan i umirujući izgled.

Kupaonski umivaonici nisu jedini elementi funkcionalne kupaonice. Naravno, sudoper je puno manje vrijedan ako nema odgovarajuću slavinu. Možda i vama treba bide? One nam jako dobro dođu kada želimo oprati samo stopala ili određeni dio tijela, ali ne želimo ići pod tuš. Kako biste bili sigurni da vaša kupaonica ima sve što vam je potrebno, čak i one manje stvari, pogledajte Kupaonski pribor.

Većina ljudi ima perilicu rublja u kupaonici, ali može se naći i drugdje. Kako bi korištenje perilice bilo jednostavno i brzo, preporučamo Ormar za perilicu rublja koji se između ostalih nalazi ovdje. Za spremanje prljave odjeće pored nje stavite košaru za rublje. Kako biste osigurali da je cijela kupaonica organizirana, a ne samo oko stroja, pobrinite se za pohranu i organizaciju te ormare.

Tražite li mogući sudoper? Ili želite uredniju kuhinju? Opremite ga kuhinjskim organizatorima.

Imate li problema s viškom vlage u kupaonici ili kuhinji? Upijači vlage dobro dolaze svugdje, a kuhinjsku napu postavite u kuhinju kako bi usisala višak para u prostoriji.