Prikazujemo 1–32 od 348 rezultata

TUŠ I DIJELOVI ZA TUŠ

Da bi teklo i prskao kako želite, nemojte samo kapati naprijed-natrag.više


Ponekad je nekima teško izabrati hoće li u kupaonicu ugraditi tuš s kabinom ili kadu. Ako je dovoljno velik prostor, možete se odlučiti za oboje. Istina je, međutim, da banje mogu poslužiti i kao jedno i drugo. Tuš kabina je pravi izbor za manje kupaonice a stina je, međutim, da se neki ne žele kupati. Tuš je nekima puno praktičniji. Pogotovo ako se kupate i kupate u moru, jezerima i toplicama. Tuš je također odličan izbor za dodatne manje kupaonice uz vrt, radionicu ili teretanu. Tuš i dijelovi tuša sadrže sve što vam je potrebno za postavljanje tuš kabine.

Vrata za tuš-kabinu napola matirana ESG (98 - 101) x 190 cm
Vrata za tuš-kabinu napola matirana ESG (98 – 101) x 190 cm

Postoje dva načina tuširanja. Prvi je s iznad glavne glave tuša, tako da ne moramo ništa držati i možemo se preprosto istuširati. Drugi je korištenje glave za ručni tuš. Većina se odlučuje za kombinaciju oboje. Međutim, izbor ne mora ovdje stati. Kako biste začinili svoje tuširanje i istovremeno si priuštili masažu, pogledajte Mlaznice za jacuzzi i tuševe.

Kako bi vam voda lijepo otekla pod nogama, odaberite tuš koji će odgovarati stilu kupaonice. Naravno, kada je samo epiderma, bitni su čisti i uredni odvodi, a da bi bili čisti, među kućanskim potrepštinama nalaze se i sredstva za čišćenje cijevi i odvoda.

Ako tražite manje i brže rješenje kada, recimo, želite samo oprati noge, bidei su odlični. Za toplu kupaonicu odaberite pravi radijator. Kako bi bio praktičan, opremite ga kupaonskim priborom.