Prikazujemo 1–30 od 52 rezultata

TUŠ GLAVE I CEVI

Tuš glave i cijevi, vrijeme je za novu kupaonicu? Priuštite si prostrani tuš više


s raznim mogućnostima i odaberite svoj stil tuš glave. Svaka osoba je posebna i voli različite stvari. Također, neki se vole kupati, dok drugi više vole uživati ​​u mlazovima vode koji kapaju po njima poput kiše. Ako se i vi osjećate kao da se tuširate nakon blagog vodopada, preporučamo da svoj opremite širokom tuš glavom, koja će biti samostalna i omogućava vam jednostavno ručno tuširanje. Naravno, možete ga kombinirati i s ručnom glavom, tako da ste uvijek po svom izboru.

Želite li svoje iskustvo tuširanja podići na višu razinu, predlažemo da se opremite mlaznicama za hidromasažne kade i tuševe. Tako ćete se navečer ne samo istuširati, već i masirati. Istuširate li se ujutro, mlaznice će vas probuditi i pripremiti za novi dan. Kako biste spriječili da cijela kupaonica dobije kapljicu vode, u svoj tuš dodajte odgovarajuću tuš kabinu.

Kažu da nije zdravo tuširati se previše puta. Za sve one koji se žele osjećati svježe cijeli dan, koristite Bide. Većina nas se znoji u nogama, pa je napravljeno tako da je dostupno za brzo i učinkovito osvježenje.

Preloader