Prikazujemo 1–30 od 158 rezultata

TUŠ KABINA

Vaš prostor za osvježenje i opuštanje u vašoj kupaonici je najvažniji više


dio jutarnje i/ili večernje rutine. Za stvaranje takvog prostora brinu se tuš kabine. Opremite svoju kupaonicu ovim važnim elementom i osigurajte ugodno tuširanje te otklonite neugodno brisanje poda nakon svakog tuširanja. Kako bi sva voda ostala u prostoriji, opremite svoj tuš tuš kabinom odgovarajućeg oblika i veličine. Sklopivi zid je pogodan za sve koji se vole tuširati i sve one male budale koje su oduševljene plesanjem vodenih mlaznica. Za mirnije kandidate prikladne će i staklene pregrade.

Način tuširanja razlikuje se od pojedinca do pojedinca. Namjena također varira. Naravno, svi se tuširamo prvenstveno kako bismo održali čistoću. Za neke to znači i osvježenje, početak dana, toplu kupku prije spavanja za opuštanje itd. Na temelju toga ćete odabrati i glavu za tuširanje. Bilo ručno ili iznad glave, samostojeći. Za one koji znaju uživati, tu su i mlaznice za jacuzzi i tuševe.

Vrlo je važan i umivaonik u kupaonici. Opet, ovisi o tome radi li se o umivaoniku u običnom WC-u ili dijelu kupaonice. U potonjem slučaju ćemo preko njega umivati ​​i lice, na što je dobro obratiti pažnju, jer mora biti dovoljno velika da voda ne prska posvuda. Bidei pružaju brzo osvježenje za stopala.

Treba li vašoj kupaonici renoviranje? Provjerite ponudu Kupaonskih garnitura i ponovno je opremite. Nedostaje vam organizacija i element funkcionalnosti u vašoj kupaonici? Pogledajte kupaonski pribor.

Preloader