Prikazujemo 1–30 od 74 rezultata

DASKE ZA WC ŠKOLJKE

Jeste li ikada zamišljali da ćete se u svom WC-u osjećati kao da ste ušli u drugi svijet?više

Uz naše zanimljivo oslikane i moderno dizajnirane WC poklopce, upravo je to moguće. Možemo vas odvesti u New York, u vrevu modernog svijeta. Ili jednostavno u sve čari zelene šume. Nekima će se svidjeti naši WC poklopci, koji imaju motiv obrađenog drva, ili jednostavno bijeli ili crni. O vama ovisi što želite da vas prvo ujutro čeka u vašem WC-u. Možda će vam biti lakše impresionirati svog mališana korištenjem motiva školjke. Naše navlake sa svojim spektakularnim imidžom pravi su praznik za oči u svakoj kupaonici.

Toaletna daska s mekim zatvaranjem 2 kom MDF s uzorkom kapi
Toaletna daska s mekim zatvaranjem 2 kom MDF s uzorkom kapi

Daske za wc školjke ne samo da će vašoj kupaonici dodati dašak stila, već je i vrlo izdržljiva. Naše MDF presvlake i sjedala su čvrsti, jednostavni za ugradnju i lako se čiste. Šarke su izrađene od jake i izdržljive legure krom cinka. Odgovaraju na sve standardne WC školjke, jer se šarke mogu čak i podesiti po širini.

Provjerite i naš asortiman kupaonskih dodataka, gdje ćete pronaći još zanimljivije i originalno lijepe komade koji će vašu kupaonicu učiniti specifičnom. Za vas imamo širok izbor polica za ručnike i tuš polica. U kategoriji Posteljina i ručnici pronaći ćete ručnike za svoju kupaonicu. A ako vam zatreba još samo jedan detalj ili kompletna kupaonica … provjerite našu ponudu u kategoriji Dom, gdje možete pronaći puno svega. Za vas, vaše roditelje, vašu djecu ili unuke. Za apartman, Vaš vikend ili kuću za odmor na obali mora. .

Preloader