Stalak za ogrjev, dočarajte zimsku bajku

Funkcionalni proizvodi dizajnirani u vašem stilu. Otkrijte najnovije online trendove. Sve potrebe vašeg doma, vrta i popravka – Dođite i zaljubite se u svoj dom za manje novca! Široka paleta proizvoda. Besplatna dostava za kupovinu iznad 100€..


Taj stalak za ogrijev si možete pogledati: ovdje

Razne košare i stalci za ogrjev nužan su dodatak pri korištenju klasičnih kamina i peći. Razne pletene košare ili podmetači od kovanog željeza, koji također mogu biti vrlo estetski dekorativni dodatak vašem domu, spriječit će da vam skučeno drvo i grane ponekad oštrih rubova unište pod kamina. Razlikuju se po veličini i volumenu, kao i po izgledu, pa vam neće biti teško pronaći onaj koji će upotpuniti stil dizajna vašeg stana.
Budući da su samostojeći kamini teški i da se mogu koristiti vrući uređaji, njihova težina i toplina mogu uvelike oštetiti pod na kojem stoje. Kako se to ne bi dogodilo, za to se brinu razni kamini. Staklene ili keramičke podloge različitih dimenzija pobrinut će se za sigurnost vašeg poda.

Budući da je potrebno očistiti i kamine na drva, pametno je smisliti lopatu za pepeo. Na tržištu su dostupne i razne tordirane šipke i kliješta za pomoć u utovaru drva za ogrjev u kamin. Za set takvog pribora pametno je kupiti i zgodno postolje koje zajedno s košarom za ogrjev smjestite negdje blizu kamina. Poput košara i stalka za ogrjev, ovi stalci za pribor također mogu biti vrlo dekorativni.
Pepeo iz kamina ili peći na drva možete ručno odstraniti lopaticom, ali možete smisliti i poseban usisivač za kamin koji će vam nesumnjivo olakšati i skratiti rad. S takvim usisavačem možete usisati i oko kamina kada se pri čišćenju ili utovaru drva za ogrjev rasprši nešto pepela.

 

ostali Kimini i ognjišta u našoj ponudi