Prikazuje se svih 9 rezultata

NAVLAKE ZA GARNITURE

Jeste li se ikada osjećali kao kraljica na zrnu graška? [Proširi naslov = “više” swaptitle = “manje”] Tako lijepa i udobna sofa, ali sjedenje nije i nije bilo ugodno? Koristite presvlake sjedala i bit ćete zaprepašteni! Vaša stara sofa, kauč ili fotelja dobit će obnovljeni izgled i udobnost koju nude nove stvari. Ako renovirate svoj stan i želite moderan izgled, naše navlake za sjedala olakšat će vam posao. Namještaj za sjedenje prekrivamo navlakama i istovremeno ga štitimo.

Ako dodate Dekorativne jastuke , u svoj stari dnevni boravak možete pretvoriti u jedan kraljevski.kutak za odmor. Uz malo mašte, lako ćete pronaći sve što vam treba za dobro u našoj ponudi dekoracija, kako bi udobnost bila potpuna, pogledajte ponudu našeg tepiha , od malih do velikih, svih oblika, veličina i boja… Možda biste mogli uskladiti i boju vaših navlaka za stolice. Sve navlake se mogu prati i lako se održavaju. Oni također služe kao zaštita i vrlo su zgodni pogotovo ako imate malu djecu. Da se nećete stalno bojati da će se nešto zaprljati. I ne zaboravite na luksuz raznolikosti, jer ćete svaki tjedan moći mijenjati i kombinirati svoje prostore.

Pogledajte i rubriku ogledala, gdje će se odraziti vaša renovirana soba, spavaća soba ili čak stanovanje . Dom je odraz vas samih, pobrinite se da se vi i svi vaši prijatelji uvijek dobro osjećate u njemu.
[/expand]

Preloader