Prikazujemo 1–32 od 2866 rezultata

STOLOVI

Stolovi za svaki prostor i svaku svrhu.više

Tražite novi, kvalitetan i izdržljiv blagovaonski stol za posluživanje izvrsne hrane, pozivanje više ljudi i igranje društvenih igara za cijelu obitelj! Ili možda manji stol za dvoje? Možete svom domu dati barski stol, koji će biti prikladan za posluživanje vaše obitelji i svih gostiju, ali možda će dobro poslužiti i za doručak u modernom stilu? Vašem dnevnem boravku dobro će poslužiti kvalitetan stolić koji će spojiti prostor za sjedenje s stolom. Bilo da služi kao podloga za vaš topli napitak, knjige, male elektroničke uređaje ili stvari koje ćete kasnije tražiti. Za kutove i hodnike u kojima se čini da uvijek nešto nedostaje, svestrani konzolni stolovi su uvijek pravi – za ključeve, cvijeće, novine ili tajne ladice.

Ukrasite i opremite svoju kupaonicu ili spavaću sobu praktičnim, sve organiziranim toaletnim i kozmetičkim stolovima koje preporučuju dame. Oni će vam pomoći da imate urednu jutarnju i večernju rutinu i udoban make-up. Za sve one koji su praktičniji, imamo i izbor sklopivih stolova koje možete koristiti bilo gdje i bilo kada, bilo za piknik, svoju ili susjedovu radionicu ili za opušteni rad na svježem zraku.
Pripremili smo veliki izbor stolova i raznih stolnih dodataka za svaku namjenu! Zaštitite svoj stol za još dulju optimalnu upotrebu!

Možete birati između drvenih, staklenih i metalnih stolova, modernih ili jednostavnijih, ali uvijek kvalitetnih! Dostupne su u nekoliko boja – prirodnim ili šarenijim. Pregledajte proizvode i pronađite stol koji vas čeka.