Prikazujemo 1–32 od 999 rezultata

OGRADE

Ograde oko kuća i oko vrta najčešće imaju sigurnosnu ulogu, ali mogu imati i estetsku ulogu. više

Vrtne ograde u našoj ponudi prilagođene su svakoj od ovih primjena. Najjednostavnije i najčešće rješenje je drvena ograda. WPC šipke ili drvene impregnirane letvice savršeno će poslužiti u svrhu, a nudimo ih u raznim dimenzijama.

Vrtna vrata od impregnirane borovine 2 kom 300 x 100 cm
Vrtna vrata od impregnirane borovine 2 kom 300 x 100 cm

Za maksimalnu sigurnost dostupne su i žice s bodljama ili panelne ograde. Za prolaze koristimo vrtna vrata koja su dostupna u varijanti s jednim ili dvojim vratima.
Ograde su također prikladne za ograđivanje kućnih ljubimaca, ratarskih usjeva i vrtova. Ako se vaš vrt sastoji od nekoliko manjih cvjetnih površina, obložite ih plastičnom, niskom cvjetnom ogradom. Vrlo zanimljiv izbor je vrtna ograda od bambusa. Odlično će se složiti s dvokrilnim ili jednostrukim vratima za drvenu ogradu. Ako vam se sviđa izgled malih američkih filmskih kuća u predgrađu, odaberite zaobljena vrata, postoji mnogo opcija na jednom mjestu, a za postavljanje ograde koristite stupove za ogradu

Trebam li sam postaviti ogradu?

Projekt ne mora biti dugotrajan, može biti i zabavan. S unaprijed sastavljenim dijelovima čak i najneiskusniji domaći graditelji lako mogu izgraditi drvenu ogradu. Trik je u tome da jednostavno prethodno sastavite odgovarajuće letvice i materijale te slijedite određene upute. Jedna od prednosti samostalne instalacije je da ne morate plaćati troškove rada majstora, što je jedan od glavnih razloga zašto većina ljudi odlučuje uzeti stvari u svoje ruke.

U našoj ponudi imate i drvene vrtne ograde od impregniranog bora ili babmusa.