Prikazujemo 1–32 od 38 rezultata

DJEČJA KOLICA

Idite sa svojom bebom ili malim djetetom više

bilo gdje i uljepšajte im dane, napunite im pluća svježim zrakom i priuštite si šetnju. Danas više ne možemo zamisliti roditeljstvo bez svih pametnih naprava i udobnosti suvremenog svijeta. No, kolijevka, odnosno mjesto gdje se beba sigurno odmara, ono je najosnovnije, čiji je početak po svoj prilici zajedno s čovjekom. Međutim, čim je stigao bicikl, a s njim i dječja kolica, mališani u kolijevci dobili su novu priliku. Također mogu zaspati u šetnji i otići s mamom ili ateistom gotovo bilo gdje. Stoga odaberite onu koja će vama i vašoj bebi najbolje odgovarati.

Za sve mlade ili nove roditelje preporučamo da razmislite o kolicima 3-u-1 koja služe baš kao školjka. Za mališane koji mogu sjediti i za malo starije mališane koji već hodaju, ali se brzo umaraju, sklopiva kolica su vrlo praktična. Mlade i već “uvježbane” mame, pobrinite se za svoju dobrobit tijekom dojenja uz jastuke za dojenje.

Da bi vaši šaljivdžije bili sigurni u svom domu i da se slučajno ne bi prebrzo popeli stepenicama, pobrinite se da je Sigurnost djece sigurna. Pomozite si ugradnjom protuprovalnih vrata na opasnije područje.

Imate li dječje igralište u svom dvorištu ili vrtu? Smanjite mogućnost oštećenja pomoću sigurnosnih podnih ploča.

Djeca su bogatstvo života, ali nažalost za nas odrasle, ponekad imaju previše energije i ideja za crtanje za njih. Odmorite se od napornih dana. Postoji nekoliko načina, ali ako vam ponestane ideja odlični su uređaji za masažu. Što ako svoj dom opremite novim naslonjačem koji će vas masirati? Vidi i Električne masažne stolice.

Dječja kolica za blizance

Dječja kolica crvena čelična

224,69 

Dječja kolica za blizance

Dječja kolica antracit čelična

203,69