Prikazujemo 1–30 od 269 rezultata

DJEČJI NAMJEŠTAJ

Mala djeca donose puno radosti i sreće više


taj svijet. U isto vrijeme, zahtijevaju posebno sigurno i toplo okruženje u svojim krhkim počecima postojanja. Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete, pa je tipično da se za to počnu pripremati ubrzo nakon najave dolaska. Posebno je uzbudljivo kada je roditeljstvo novost. Danas na tržištu postoji bezbroj gadgeta i proizvoda koji olakšavaju njegu. Dječji namještaj je onaj koji će vam omogućiti da stvorite prikladan prostor za presvlačenje, spavanje, dojenje te kasnije igru ​​i učenje.

Bebe spavaju veći dio dana dok im se osjetila ne razviju dovoljno da svijet oko sebe učine sve zanimljivijim, a ubrzo, navečer, s njima se svađamo oko spavanja. Za svoju bebu odaberite krevetić u mirnim bojama koji će svojim kutijastim oblikom lijepo zaštititi bebu. Kada dijete prohoda, sve do adolescencije, mjesto za odmor mu može biti krevet na kat s toboganom ili trkaći automobil. U počecima kretanja mališana, ovaj brzo dolazi do mjesta koja nisu sigurna. Također, prijelaz iz kolijevke u krevet za mlade može biti podložan padu usred noći. Možete spriječiti oboje sa sigurnosnim ogradama.

Jeste li mlada mama ili tata koji marljivo traže najbolju ponudu po kvaliteti i cijeni? Tada je komplet za Dječju sobu možda pravi izbor. Da će namještaj sadržavati i potrebne dodatke i odjeću.Tako ćete biti mirni, jer ćete biti spremni za dolazak bebe. Nakon prvih mjeseci, kada već idemo nekamo s bebom, gotovo je nemoguće bez dječjih kolica.