Prikazujemo 1–32 od 67 rezultata

BEBE I MALIŠANI

Umotajte svoje živote u osjećaj sigurnosti i radosti. više


Početak života je vrlo krhak i nevin. O novorođenčadi se trebamo dobro i pažljivo brinuti, iako to i nije tako teško kad su tako slatka. Ponekad je teže ne brinuti se o njima, jer ponekad mi roditelji to činimo previše za malo stariju djecu. Bebe i mala djeca, međutim, definitivno trebaju našu punu pažnju i brigu kako bi mogli bezbrižno i sigurno istraživati ​​i upoznavati svijet i sebe. Opremite se svime što trebate kako biste im to mogli omogućiti i sebi olakšati roditeljstvo.

Za sve dojilje nudimo jastuke za dojenje. S njima ćete olakšati sve one večeri i noći kada ste umorni. Nije li divno kad se dijete konačno smiri i tek što ne ide na spavanje, a sve vas boli jer ste predugo u nezgodnom položaju? Naravno da ne, izbjegavajte takve neugodne trenutke i pazite na sebe.

Jeste li već pronašli prava kolica za sebe? Provjerite ponudu Kolica i pronađite odgovarajuća za vas i dob vašeg djeteta. Za nešto starije mališane koji već uče hodati vrlo su korisna sklopiva kolica koja će vam uvijek biti pri ruci ili u autu i priskočiti u pomoć kada je vaše dijete umorno i treba mu odmor. Za svu novorođenčad dobro je složiti kombinaciju 3 u 1 i pobrinuti se za školjku koja vam je potrebna u autu.

Kako bi se bebe polako upoznavale sa svijetom i kretanjem u njemu, za njih je dobro imati “stanicu” na kojoj gledaju i grizu stvari oko sebe. Označite ovaj prostor na podu prostirkom za igru ​​koja se nalazi među dječjim igračkama. Kako vaš mališan ne bi pao, prostor osigurajte ogradom ili protuprovalnim vratima koja se nalaze u kategoriji Sigurnost djece.

Kako bi vaši mališani ostali hrabri i aktivni, budite aktivni vani uz dječje igračke.

Bebe i mališani

Lavić za Ljuljanje

103,82