Prikazujemo 1–30 od 298 rezultata

KLUPE

Izvana ili kod kuće lijepo je sjesti. To za kratko vrijeme više

ugodno je sjediti i unutar i uz kuću. Idealne su za kratak odmor ili pauzu te za obavljanje određenih poslova gdje je potrebno sjesti. Što se obuće tiče, vrlo je praktično imati na raspolaganju klupu. Ali ako još uvijek ima ladice ispod sjedala, još je bolje. Tako može spremiti papuče na primjer. Takva je, na primjer, klupa za hodnik. Za savršeni hodnik provjerite ponudu Ormari i Ogledala.

Klupe mogu biti i mjesto za malo duže sjedenje. Bilo da se radi o čitanju ili radu za stolom. Je li vaš stol premali prostor za udobno sjedenje? Razmislite o korištenju klupe pored svog stola. Tako ćete moći sjesti i na turskom ako želite. Za ljubitelje čitanja, klupa je također dobra ideja kako bi se mogli udobno nasloniti, ali razmislite o foteljama i naslonjačima.

Opremate li svoju blagovaonicu? Blagovaonske i kuhinjske stolice mogu biti dobro rješenje. Međutim, ako imate stol bliže zidu, bolje je odabrati klupu za blagovanje. To se neće pomicati poput stolice i tako vam pomoći da zid ostane čist i neoštećen. Dostupne su razne stolice i klupe tako da možete pronaći kombinaciju u stilu. Ako želite, možete se odlučiti i za blagovaonski set koji će se pobrinuti za stil umijesto vas.