Prikazujemo 1–32 od 278 rezultata

ALATI

Svaka kuća to treba. Jedan više drugi manje taj život će biti više


lakše, dobro nam je imati alat kod kuće. Sve što kupimo, kupujemo kako bi nam služilo za određenu svrhu. Obično ne razmišljamo, ili barem ne želimo da se to ikada popravi. Bolje je, međutim, da se na to svejedno pripremimo i tako sami rješavamo manje probleme. Ali alate ne koristimo samo za popravke. S njim možemo stvarati, graditi i poboljšavati sve što nam mašta dopušta.

22-dijelni set alata za tempiranje motora VAG 1.8/2.0 TSI TFSI
22-dijelni set alata za tempiranje motora VAG 1.8/2.0 TSI TFSI

Poznajemo različite alate za različite namjene i potrebe. Kliješta i čekići uvijek dolaze kući. Ozbiljno, ako koristite alat nekoliko puta, opremite se setovima alata. Trebate vodoinstalaterski alat? Provjerite vodovodarstvo.

Bavite li se drvetom, ili želite? Za manje kreacije ili velike projekte obično se uz njega uvijek nalazi Pila. Kako bi rezanje bilo sigurno i stabilno, ovdje se nalazi stalak za rezanje drva. Trebate slikati veće površine? Olakšajte rad s alatom za bojenje. Volite li stvarati vani ili imate malu putujuću radionicu u autu? Osigurajte dobru podlogu pri radu sa sklopivim stolovima.

Imate li radionicu kod kuće ili prostor u garaži u koji odlažete sve svoje potrepštine za popravke, rad i kreaciju? Obavezno pohranite i organizirajte svoje alate. Tako ćete uvijek pronaći ono što vam treba. Imate li više od samo alata u svojoj radionici, garaži ili vrtnoj šupi? Pobrinite se za organizaciju cijelog prostora raznim regalima i opremom za odlaganje. Uređujete li i radove i želite prikladan prostor za arhiviranje? Za to su namijenjeni uredski i arhivski ormari.