Prikazujemo 1–32 od 55 rezultata

UGOSTITELJSKI UREĐAJI I PROIZVODI

Opremite svoj bar ili dom gadgetima i olakšajte svoj posao.više

Imate li bar, restoran ili gostionicu? Ili se ti brineš za njega? Novi ugostiteljski uređaji i proizvodi obogatit će Vašu ponudu i privući nove goste! Imate li veću zabavu? Dobro dočekajte goste. Ali možda imate veliku obitelj i želite pojednostaviti pripremu hrane.

Nudite li sendviče i slična jela u svom baru? Pazite da slučajno ne istrošite svoje električne ploče za kuhanje i roštilj. Međutim, dobra su ideja i za veće obitelji. Ima li uvijek dosadna lokva na podu pored pulta? Nabavite si novi ledomat. No svakome tko nudi pomfrit teško će mu biti bez friteze. Po svoj prilici, vaš bar ima i terasu. Opremite svoju terasu tendom kako bi gosti mogli birati večeru na suncu ili u hladu. Tako će na ulazu biti hladnije jer će biti u hladu. Na pojedinim stolovima možete postaviti nadvišene suncobrane koje će gosti moći sami namjestiti. Jesu li stolovi u vašem baru već dotrajali? Zamijenite stolne ploče i dajte im čist izgled. Osim str

Nudite li ugostiteljstvo? U ponudu uključite i šator za zabave. Uz njega ćete vi ili vaši kupci moći organizirati bilo koji događaj na otvorenom bez ikakvih problema ili brige o vremenu. Opremite se odgovarajućim ugostiteljskim aparatima. Među obaveznom opremom sigurno će biti i hladnjak za vino. Osim ako se radi o dječjem događaju. Zatim, tu su bolji izbori aparati od šećerne pjene i aparati za kokice. Kad je lijepo vrijeme, stvari možete začiniti vanjskim pećnicama i roštiljem.