Prikazujemo 1–32 od 59 rezultata

POLJOPRIVREDA

Jeste li mladi farmer ili stara iskusna mačka? više


Tada ćete još lakše prepoznati naše kvalitetne i prije svega vrlo korisne proizvode. U našem odjeljku Poljoprivreda pronaći ćete mnoge alate koji su vam potrebni za vaš rad.

Svakako jedna takva stvar je i Poljoprivredna mreža, koja će učinkovito zaštititi vaše usjeve od jakog sunca kao i od oluja i tuče. Može regulirati kvalitetu i količinu svjetlosti i temperature i tako pridonijeti kvalitetnijim usjevima. U rubrici Poljoprivreda pronaći ćete i Zamke za životinje od kojih nam se ponekad zavrti u glavi. Bilo da se radi o štakorima, miševima ili bilo kojim drugim velikim štetočinama kao što su puhovi i kune.

Ako se bavite stočarstvom i vaša stoka sigurno u ljetnim mjesecima veselo trči po pašnjacima, zimi će vam biti zahvalni na sijenu koje ćete držati u Poljoprivrednim mrežama. One su jednostavne za korištenje i održavanje. Izrađuju se u dimenzijama koje su jednostavne za rukovanje. Set od 2 jake mreže za sijeno idealan je za hranjenje vaših ovaca, koza ili ponija. Fino pletena mreža na odgovarajući način usporava jelo i poboljšava probavu.

No, ako imate vinograd u brdima i bavite se proizvodnjom vina, naša ponuda bačvi i preša oduševit će vas. U ovim vremenima svi se vraćamo prirodi i pokušavamo pridonijeti samodostatnosti, svatko prema svojim mogućnostima. Također pogledajte našu ponudu u rubrici vrt i vrtlarstvo. Ako još niste razmišljali o tome, ipak pogledajte, možda vas uvjerimo. Među našim vrtnim strojevima sigurno ćete pronaći nešto prikladno i za poljoprivredu. Za svaki kutak vašeg doma i vrta tu je i korito za cvijeće, koje će vaš dom učiniti svježim i mirisnim.

Poduzetništvo

Zamka s 2 Vrata

93,51