Prikazuje se svih 11 rezultata

STOČARSTVO

Kažu da nema prave farme bez stoke. Čuvajte svoje, omogućite više

lijep život za njih, bez obzira na to kakva su stvorenja. Mi ljudi smo gospodari životinja. Budimo dobri gospodari pružajući im sve što im treba i uživajmo u njihovoj zahvalnosti. Puno glavobolje nestaje kada volimo one oko nas. Dakle, stoka može biti nešto u čemu ćete uživati, a vaša će farma biti puna sretnih životinja.
Međutim, kad nastupi loše vrijeme, životinje su i dalje gladne, inzistiraju na ispaši. Kako ne bi oboljeli, osigurajte im mobilne šatore i nadstrešnice za stoku, koji će stoku održavati suhom i toplom. Osim vanjskih čimbenika koji utječu na održavanje optimalne tjelesne temperature važna je i hrana i dovoljna količina vode. Mreža za farmu dolazi gotovo posvuda, možete je koristiti, između ostalog, i za skladištenje stočne hrane, ali za to su prikladnije mreže za sijeno koje se mogu naći u kategoriji hranilica i hranilica za životinje.

Osim velikih životinja, imate li perad i druge manje životinje, možda zečeve? Kontaktirajte Small Pet Supplies i pobrinite se i za male. Ako ste pravi ljubitelj svih životinja, po svoj prilici prihvaćate i one koji dolaze samo u posjet. Nahranite ih kućicama za ptice i kućicama za divlje životinje.

Jeste li među onim Slovencima koji imaju svoj vinograd? Tada znate koliko je posebno kada sami pravite svoje vino. Bačva je višestruko korisna, ali vino neće biti dobro ako je istrošeno ili pljesnivo. Kušate li vino u svom vinskom podrumu? Pobrinite se i za izgled podruma, provjerite ponudu Proizvodnja vina.