Prikazujemo 1–32 od 757 rezultata

PRIBOR ZA PSE

Vaš pas, vaš najbolji prijatelj.više


Pobrinite se da se i vaš pasji prijatelj osjeća kao vaš najbolji prijatelj! Ovdje ćete pronaći sve pseće potrepštine koje su vašem ljubimcu potrebne za dobrobit i zdrav život. Od kreveta za pse, pesjaka, boksova, stepenica i rampi za pse do hrane i raznih košara i jastuka za odmor.

Vanjski kavez za pse 300 x 150 x 185 cm
Vanjski kavez za pse 300 x 150 x 185 cm

Kada tražite kućicu za pse, moći ćete birati između različitih materijala i u različitim bojama, s podignutim krovom koji olakšava čišćenje kreveta za pse i razgledavanje interijera. Vrlo zgodna stvar kada će vaše štene imati štence. No, ako vaš ljubimac živi s vama, počastite ga  psećim vratima, koja omogućuju nesmetano kretanje i izvan stana. Za lakše kretanje i izlazak iz auta vašeg psa, ovdje su Pasje staze. U kategoriji za životinje pronaći ćete i more zanimljivih i iznimno korisnih dodataka koji mogu diverzificirati i olakšati obaveze oko vaših ljubimaca. Kao npr. Košara za bicikl za vašeg mačića ili malog šteneta, a možda čak i za oboje u isto vrijeme. Oni će uživati ​​u vožnji bicikla s vama kroz park do prijatelja i natrag.

Međutim, ako imate dvorište i dovoljno prostora za vanjske životinje, provjerite kvalitetu njihovih domova. Možda vam treba kokošinjac za vaše kokoši s kokošima ili kavez za zečeve… Pregledajte i pronađite onaj koji vam je potreban.

I kao kuriozitet: Jeste li znali da se oksitocin, hormon sreće, oslobađa u tijelu prilikom lajanja na psa (ili bilo koju drugu životinju) i to ne samo u nas, nego i u njihovim listovima? Želimo vam puno cvrkutanja!