Prikazujemo 1–30 od 348 rezultata

KAVEZI ZA PSE

Ima li vaš prijatelj psa dovoljno prostora vani? više


Psi su prekrasne životinje, psi ili pseći boks učinit će život vašem ljubimcu boljim, jer će se moći kretati, a ujedno će biti zaštićen od vanjskih divljih zvijeri.

Jeste li se ikada osjećali usamljeno i tužno, a vaš pas to osjetio? Ponekad nismo svjesni što nam životinje znače i koliko nam je lijepo u njihovom društvu.

Vanjski kavez za pse s krovom 300 x 300 x 210 cm
Vanjski kavez za pse s krovom 300 x 300 x 210 cm

Neki pozivaju pse u kuću ili stan, drugi ne. Pogotovo oni s puno prirodnog prostora oko kuće. Zapravo, za sreću psu nije važno gdje spava sve dok se osjeća željenim, sigurnim i dostojnim s vama. Stoga se pobrinite da imaju dovoljno mjesta kada nisu s vama. Tako će lakše čekati trenutak kada mogu “ići” ili prošetati s vama. Uzgajivačnice za pse omogućuju vašem psu da ima svoj prostor vani i siguran. Sigurno se uz psa osjećaju i oni koji psa ne poznaju.

Nudimo uzgajivačnice raznih veličina, od 1,5 do 8 metara dužine. Dajte svom psu dovoljno prostora, pogotovo ako provodi puno vremena unutra. Ali možete ograditi cijelo zemljište, tako će se vašem psu još više svidjeti. Tako će moći imati osjećaj kontrole. Odaberite pravu ogradu.

Da bi im bilo toplo i u hladnijim trenucima, samo psić neće biti dovoljan. Potrebno je odabrati odgovarajuću kućicu ili kolibu za pse. Za kućicu, za razliku od kućice za pse, bolje je da nije prevelika, jer manje kućice lakše zadržavaju toplinu. Na kraju ga opremimo krevetom za pse. To će također pomoći u zadržavanju topline, a uz to će dati i element udobnosti.

Pogledajte cijeli asortiman pribor za pse i opremite se tako da svom psu možete ponuditi lijep život.
Posjedujete li još neke životinje, poput kokoši? Treba li im novi kavez? Provjerite pribor za male kućne ljubimce.