Prikazujemo 1–32 od 1203 rezultata

VRT I VRTLARSTVO

Vrti vrtlarstvo – prava zabava i dobar trening za kreativnost više

Dobra stvar posjedovanja vrta je što ga možete kreirati prema svojoj volji i mašti. Međutim, da biste ostvarili ovu maštu, važno je da imate prave alate i konstrukcije za stvaranje svoje vizije. Zato smo ovdje!

Povišena gredica 160 x 40 x 38 cm od polipropilena
Povišena gredica 160 x 40 x 38 cm od polipropilena

Travnjak i vrt možda je teško održavati, ali to ne znači da nismo sretni. Za uređenje većih površina kao što su travnjaci, veliki vrtovi ili grmlje preporučamo da posjetite rubriku Vrtni strojevi. Tamo ćete pronaći strojeve raznih veličina – od Jednostavnih komada s brusnim kamenom, Petrol škara za grmlje i Višenamjenskih električnih vrtnih alata do većih i snažnijih strojeva kao što je Petrol kultivator. Također ćete pronaći ergonomska sjedala za stroj u ovom odjeljku i još mnogo toga. Ovdje možete pronaći razne vrtne dodatke.

Za sve kreatore koji vole vrtlarstvo kao jedan od omiljenih hobija, sigurni smo da će vam se svidjeti proizvodi poput drvenih lonaca za sadnju vrtova ili cvjetnjaka. Nudimo i staklenike svih veličina i tipova, kao što je armirani aluminijski staklenik s ugrađenim temeljom.

Borite li se sa snijegom zimi? Tada vam je gotovo sigurno potrebna oprema za čišćenje snijega. Opremite se krpljama i lopatama i bezbrižnom zimom. Međutim, ako su površine veće, predlažemo da posjetite Stroj za oranje snijega.
Kako bi vaš vrt bio još ljepši i dobio više pažnje, predlažemo da opremite svoj vrt vrtnim namještajem. Zašto ne ručati po lijepom vremenu uz svoj plodni vrt?

Prskalice i glave za prskanje

Set vrtnih prskalica

37,79