Prikazujemo 1–32 od 738 rezultata

VRTNA KORITA I GREDE

Za sve cvijeće i cvijeće koje želite istaknuti, odaberite više


Vrtna korita. Ovo će vaše omiljeno cvijeće podići na više i zajedno s njima stvoriti ugodnu i urednu notu u vašem vrtu. Također, lakše će se brinuti za cvijeće ako je u loncu. Koristite korito kako biste spriječili da korijenje drugih biljaka ukrade hranjive tvari iz tla u vaše cvijeće.

Povišena gredica 40 x 40 x 71 cm od polipropilena
Povišena gredica 40 x 40 x 71 cm od polipropilena

Cvjetnjaci vam također omogućuju da imate cvijeće i druge biljke čak i tamo gdje nema tla. Recimo dobro idu uz ulazna vrata. Oni će se pobrinuti da ulaz bude ugodan, da i kada pada snijeg i kiša bude suho, a za to će se pobrinuti Nadstrešnice. Ne tada, naravno, zaboravite zalijevati cvijeće, jer kiša neće moći.

Osim prekrasnih cvjetnjaka u vašem vrtu, oni će svoju ljepotu odražavati i u poluzatvorenom prostoru s cvijećem. Na balkonu i terasi obično je vidljivo puno betona, drva ili drugih površina. Na taj način ćemo se pobrinuti za prirodni element uz cvjetnjak.

Za bezbrižno posjedovanje biljaka između četiri zida, koje će uvijek cvjetati, možete se pobrinuti s Umjetnim biljkama. Međutim, ako više volite prirodne biljke, pobrinite se da budu lijepo vidljive s stalcima za biljke.

Kako bi cvijeće, povrće i sve ostale biljke uspjele u vašem vrtu, pobrinite se da budu dobro nahranjene. Ako možete, odlučite se za kućno kompostiranje kako biste svom vrtu osigurali najprirodnije gnojivo. Kako bi osjetljivije biljke preživjele zimu, uredite im topli dom – Staklenike.