Prikazuje se svih 27 rezultata

FRIZERSTVO

Imati vlastiti frizerski ili kozmetički salon želja je mnogih više

pružatelja usluga ljepote i mode. Kada konačno dođete do te točke, želite da sve bude savršeno kako treba biti. Također želite da namještaj i oprema budu kvalitetni i dugotrajni kako bi to bila investicija, a ne gubitak vašeg kapitala. Frizerstvo i kozmetika važni su dijelovi modernog društva. Je li jedno, ili oboje, također važan dio vašeg života? Izrazite svoju strast, živite svoje snove i uljepšajte dan svima koji imaju koristi od vaše usluge.

Nudimo vrhunske frizerske stolice koje ne samo da će se pobrinuti za udobnost, a time i strpljenje Vašeg klijenta, već će odlučiti o konačnoj slici ili izgledu Vašeg salona. Frizerska stolica je odmah najvažniji dio vašeg salona za kvalitetnu opremu za šišanje. Tu je i puno namještaja koji će odmah upasti u oči. Stoga se odlučite za onu koja će vam se stilski svidjeti. Također, obratite pažnju na to kako koristite stolicu, jer ćete je vi i/ili vaši zaposlenici koristiti svaki dan.

Obično ne stanemo na red odmah kada stignemo u salon. Zato je vrlo važno da brinete i o vlastitim kupcima i omogućite im da ugodno čekaju. Danas telefoni marljivo vode računa o skraćivanju vremena, a vi brinete i o praktičnosti i estetici. Sa sekcijskim garniturama za sjedenje možete sami sastaviti sjedalo i kombinirati kocke po sobi. Za osjećaj elegancije, a time i osjećaj visoke kvalitete usluge, pobrinite se foteljama i naslonjačima, pogotovo ako su odjeveni u kožu ili imitaciju kože. Na kraju, kada je sve potrebno na hrpi, dodajte elemente Dekoracije.