Prikazujemo 1–32 od 336 rezultata

ZELENICA I OKUĆNICA

Zabavimo se vani kao i unutar našeg doma.više

Dobro je ako se znamo brinuti o sebi na način da nas ništa ne može izazvati stres. Istina je, međutim, da to ponekad može biti teško jer puno vremena provodimo u okruženju koje nije ono što bismo željeli. Pa pazimo samo na to okruženje koliko možemo. Dom nije samo zgrada u kojoj živimo. Dom je mjesto gdje se osjećamo sigurno i ugodno. Pobrinite se da sve prostorije i površine, pa tako i Zelenica i okolica vašeg doma, budu ugodni!

Priroda je vrlo opuštajuća. Kada u njoj provedemo dio dana i prepustimo se uživanju u prirodi, ispuni nas svježom energijom i osjećajem svježine i lakoće. Kako bismo se osjećali dobro kao kod kuće, možemo se pobrinuti da imamo na raspolaganju određenu mjeru prirode.

Imate li uređenje oko kuće? Neka bude ugodno, neka vaš travnjak i okolina budu mjesto opuštanja. Živite li u području gdje nema plodne zemlje, a trava ne želi uspjeti? Možda više ne možete ručati, ali želite da okolina bude uredna? Nudimo umjetnu travu koja će se pobrinuti upravo za to.

Kako biste svojoj parceli dali osjećaj prostranosti, dodajte vrtno kamenje. Za holističkiji osjećaj dodajte element vode s bunarima i ribnjacima. Kako bi bio vidljiv noću, pobrinite se za njega vanjskom i vrtnom rasvjetom.

Želite povećati iskoristivost svog travnjaka i okolice ili svog vrta, terase ili vikenda? Provjerite ponudu Vrtnog namještaja. Brinete se o svom vrtu? Pogledajte Vrt i vrtlarstvo – vrtlarstvo će biti ono što vam treba.