Prikazujemo 1–32 od 110 rezultata

BUNARI I RIBNJACI

Sjajan način za uređivanje okoline je dodavanje uz više


zelenilo i kamenje, još neki element vode. Bunari i ribnjaci dodat će zvukove opuštajućeg žamora osim prekrasnog svjetlucanja vode. Važno je da u ovom vremenu modernizacije i svih uređaja ostanemo blizu čiste prirode. Šume ili more, gdje biste se mogli opustiti potpuno okruženi prirodom, često su predaleko da biste tamo odlazili redovito. Međutim, slobodnog vremena možemo imati vrlo ograničeno. Međutim, to nisu isprike da ne odvojimo vrijeme da se prisjetimo odakle dolazimo. Svoje zelenilo i okolinu uredite u zeleni raj.

Vanjski bunari i ribnjaci zahtijevaju održavanje kako bi se održalo prikladno okruženje za život vodenih životinja. S vremenom se u vašem ribnjaku i okolini uspostavlja novi ekosustav, a život niče u vašem vrtu. Kako biste izbjegli zabunu i previše mikroorganizama, opremite svoj ribnjak odgovarajućim filterom i pumpom za vodu.

Živite u stanu, ali želite i svoj prirodni raj? Dopustite nam da vam pomognemo da ga kreirate! Za zvukove urlanja, postavite Unutarnju fontanu negdje uza zid. Odaberite izgled koji vam najviše pristaje. No da bi prostor imao stvarno prirodan izgled, neće se moći bez zelenila. Za vječno, lijepo zelenilo i cvijeće jarkih boja, možete ga upotpuniti širokim izborom umjetnih biljaka. Dobiveni kutak može biti samo kao ukras i praznik za oči, na vidnom mjestu. Ipak, možete ga ograditi sobnom pregradom lijepog uzorka i dobiti kutak opuštanja odvojen od ostatka stana. Možda je ovo vaš novi Yoga kutak koji ste željeli.

Vodene figure za ribnjak

Ubbink set Acqua Arte Vernier

327,92 

Filteri i pumpe za ribnjake

Ubbink AlgClear UVC 5000 7 W

109,67