Prikazujemo 1–32 od 8192 rezultata

ORMARI

Organizacijske jedinice za svaki prostor više

. Želite sređene životne prostore i istaknuti ono što vam se najviše sviđa? Nudimo širok izbor raznovrsnih i kvalitetnih ormara u različitim stilovima koji doprinose čistom i lijepom izgledu prostora. Ormari mogu obavljati bezbroj funkcija i lako se mogu pronaći u svakoj prostoriji.

 

Imamo veliki izbor komoda – bilo da su šire s troja vrata ili uže i više. Možete odabrati jednu s većim ladicama ili prostranijim prostorima. Sjajna ili mat baza, ali možete je postaviti bilo gdje. Za kupaonice nudimo namjenski dizajnirane kupaonske ormare od kvalitetnog drva. Također možete birati između kuhinjskih ormarića i kuhinjskih kolica i stalka za vino, koji se mogu postaviti bilo gdje, čak i u vaš ured ili samo da začinite svoju kuhinju i blagovaonicu. U spavaću sobu ili dnevni boravak možete dodati ili starinske ili modernije ormare za pohranu. Za odlaganje odjeće i svih sezonskih stvari preporučamo Ormare i  garderobne ormare.

Svoj dnevni boravak možete opremiti kvalitetnim TV stalcima i stalcima za monitore koji će se pobrinuti za odgovarajući smještaj raznih monitora u vašem domu ili studiju. Stalci za časopise i knjige sadrže kolekciju vaših omiljenih knjiga i svih manje ili više važnih papira, bilo u dnevnoj ili spavaćoj sobi.